• Imprimeix

Formació

Aquests dies s’inicia la inscripció a la 11a edició del programa de formació  La pràctica clínica diària i l’ús racional dels medicaments, que es realitza amb la col·laboració de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i que s’adreça als professionals sanitaris dels equips d’atenció primària (metges, infermers, farmacèutics, farmacòlegs), així com als farmacèutics de les oficines de farmàcia. Enguany el programa arriba amb canvis importants amb l’objectiu de potenciar l’accessibilitat per part de professionals i territori.

El programa ofereix  temes sobre actualització farmacoterapèutica de les malalties prevalents en atenció primària, ús racional del medicament orientat a la cronicitat i seguretat en l’ús dels medicaments. Els cursos no tenen cost pels participants i seran acreditats pel Consell Català de Formació Continuada de Professions Sanitàries.

Accediu a més informació sobre el projecte mitjançant aquest enllaç.

 

Les Jornades d’Actualització Terapèutica, que enguany arriben a la XVI edició,  s’organitzen amb la col·laboració de la CAMFiC i van dirigides principalment a professionals de l’atenció primària (metges, farmacèutics, farmacòlegs i infermeria), sense cost pels participants. Enguany s’han previst sessions a Manresa, Lleida, Barcelona, Tarragona i Girona. 

En aquest enllaç podeu accedir a tota la informació relacionada (dates, localitzacions, programa provisional), així com realitzar la inscripció.

Us animem a participar-hi!

 

 

La Direcció General d'Ordenació Professional i Regulació Sanitària organitza per al 14 de desembre de 2016 la XIV Jornada sobre Normes de Correcta Fabricació de Medicaments i Principis Actius (veure programa).

 

Per a aquesta edició, el programa s'ha estructurat en una conferència inaugural, en la qual es tractarà sobre el Bigdata en la indústria farmacèutica 4.0 i dues taules rodones. En la primera, al matí, es debatrà sobre la integritat de les dades en entorns regulats, mentre que en la segona, a la tarda, es tractarà sobre el transport de medicaments i principis actius. 

 

En la seva catorzena edició, aquesta Jornada està plenament consolidada com a punt de trobada dels professionals de la indústria farmacèutica de Catalunya implicats en la fabricació i control de medicaments i principis actius farmacèutics i l'administració sanitària catalana responsable de la inspecció i control d'aquesta indústria. L'objectiu fonamental és establir un fòrum de debat sobre la interpretació i l'aplicació dels requisits que s'estableixen en les normes de correcta fabricació (NCF). Alhora també pretén contribuir en la formació dels professionals que treballen en aquest sector, facilitant-los-hi eines per a una implementació adequada de les NCF a través de les presentacions efectuades per experts de la pròpia indústria i de l'administració. 

 

Si esteu interessats en assistir-hi, empleneu la butlleta d'inscripció que s'adjunta al programa i seguiu les indicacions que s'hi donen. 

Data d'actualització:  23.03.2017