• Imprimeix

Formació

La Direcció General d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària organitza per al 12 de desembre de 2017 la XV Jornada sobre Normes de Correcta Fabricació de Medicaments i Principis Actius. (veure programa)

 

Per a aquesta edició, el programa s’ha estructurat en una conferència inaugural, en la qual es tractarà sobre la situació actual del sistema de repositoris de codis unitaris que es preveu en la normativa europea quant a la serialització dels medicaments i dues taules rodones. En la primera, al matí, es debatrà sobre les impureses elementals i l’aplicació pràctica de la guia ICH Q3D, mentre que en la segona, a la tarda, es tractarà sobre novetats legislatives i tècniques en relació a les normes de correcta fabricació.

 

En la seva quinzena edició, aquesta Jornada està plenament consolidada com a punt de trobada dels professionals de la indústria farmacèutica de Catalunya implicats en la fabricació i control de medicaments i principis actius farmacèutics i l’administració sanitària catalana responsable de la inspecció i control d’aquesta indústria.  L’objectiu fonamental és establir un fòrum de debat sobre la interpretació i l’aplicació dels requisits que s’estableixen en les normes de correcta fabricació de medicaments i principis actius (NCF). Alhora també pretén contribuir en la formació dels professionals que treballen en aquest sector facilitant-los-hi eines per a una implementació adequada de les NCF a través de les presentacions efectuades per experts de la pròpia indústria i de l’administració.

 

Si esteu interessat en assistir-hi, cal que seguiu les indicacions que es donen al programa de la Jornada.

Aquests dies s’inicia la inscripció a la 11a edició del programa de formació  La pràctica clínica diària i l’ús racional dels medicaments, que es realitza amb la col·laboració de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i que s’adreça als professionals sanitaris dels equips d’atenció primària (metges, infermers, farmacèutics, farmacòlegs), així com als farmacèutics de les oficines de farmàcia. Enguany el programa arriba amb canvis importants amb l’objectiu de potenciar l’accessibilitat per part de professionals i territori.

El programa ofereix  temes sobre actualització farmacoterapèutica de les malalties prevalents en atenció primària, ús racional del medicament orientat a la cronicitat i seguretat en l’ús dels medicaments. Els cursos no tenen cost pels participants i seran acreditats pel Consell Català de Formació Continuada de Professions Sanitàries.

Accediu a més informació sobre el projecte mitjançant aquest enllaç.

 

 

Les Jornades d’Actualització Terapèutica, que enguany arriben a la XVII edició,  s’organitzen amb la col·laboració de la CAMFiC i van adreçades principalment als professionals de l’atenció primària (metges, farmacèutics, farmacòlegs i infermeria), amb l’objectiu d’aconseguir una prescripció fonamentada en una informació farmacoterapèutica actualitzada.

Les Jornades es duen a terme a Manresa, Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona i estan acreditades pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

En aquest enllaç podeu accedir a tota la informació relacionada (dates, localitzacions, programa provisional), així com realitzar la inscripció.  

Us animem a participar-hi!

Data d'actualització:  21.11.2017